CIM Gruppen ekspanderer

CIM Gruppen har investeret i Struer-virksomheden PrintTronic og er nu hovedaktionær i den 15-mand store elektronik-producent.

– Vi fortsætter som hidtil, men står nu styrket og med et bredere fundament, siger Bjarne Baagø, PrintTronic.

PrintTronic har en meget stærk kompetence inden for elektronikproduktion og er en højt kvalificeret partner ved udvikling og design af elektronik og printplader.

– Investeringen er en naturlig udvikling af et mangeårigt samarbejde, der nu giver CIM Gruppen en større integration med en god samarbejdspartner og adgang til produktion og udvikling af elektronik, siger adm. direktør Henning Vestergaard, CIM Gruppen A/S.

– Vi har behov for et tæt samarbejde med dygtige elektronikfolk, som har den nødvendige kompetence og et højt kvalitetsniveau. Det har PrintTronic. Her får vi hele pakken og samtidig en meget innovativ sparring i udviklingsarbejdet. Det er et perfekt samspil mellem CIM Gruppens softwareudvikling og implementering i kunderelateret elektronik. Vi har løst mange opgaver sammen med PrintTronic, og derfor er vores investering en naturlig fortsættelse af vores forretningsudvikling, fortsætter Henning Vestergaard.

I forbindelse med alliancen ændres navnet til CIM PrintTronic. Henning Vestergaard bliver adm. direktør. De tidligere ejere Bjarne Baagø, produktionsdirektør, og Poul Nielsen, teknisk direktør, vil fortsat stå for den daglige ledelse.

printtronic_pressefoto